Невероятно, но факт - първият сезон на Къщата на инфлуенсърите

...
Невероятно, но факт - първият сезон на Къщата на инфлуенсърите
Коментари Харесай

Сълзи, нерви и 15 бона: кой спечели първия сезон на Къщата на инфлуенсърите?

Невероятно, само че факт - първият сезон на " Къщата на инфлуенсърите " е в историята. Шоуто продължи цели 3 месеца и 37 епизода по-късно има своя победител. Това е инфлуенсърката Ева, която завоюва премията от 15 хиляди лева в борба със Сандев.

Всъщност би трябвало да отбележим, че успеха ѝ пристигна, откакто Сандев се отхвърли непринудено от конкуренцията над 20 часа след началото ѝ. Жестът на влогъра впечатли мнозина, които го нарекоха и " същинския победител " в " Къщата на инфлуенсърите ".

Виж още: Всички приказват за новата " Мис Свят България 2022 "! Коя е Кристияна Йорданова?

Въпреки че Сандев отстъпки и победител стана Ева, тя реши, че ще е най-справедливо двамата да си поделят премията, а във видео влогърът сподели, че си чака превода. 

Решението беше приветствано и от гледалите финала. " Браво на спечелилите! С решението да разделите парите, вие показахте, че е доста по-важно да си човек, в сравнение с победител. Тези пари ще ги изхарчите и забравите, само че в никакъв случай няма да забравите, какво направихте един за различен. Няма да забравите, че сте първите хора победили играта. Няма да забравите да сте хора ", четем в най-харесвания коментар под видеото. 

Виж още: Бъдещи психолози, артисти, мениджъри: Кои родни звезди честват 8 декември днес 

Иначе финалът на " Къщата на инфлуенсърите " имаше своето блестящо празненство, което стартира още с прожекция на последния епизод в кино зала. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР