Невероятно, но факт! Медийният магнат Рупърт Мърдок обяви годежа си

...
Невероятно, но факт! Медийният магнат Рупърт Мърдок обяви годежа си
Коментари Харесай

На 92 години Рупърт Мърдок ще се жени за ПЕТИ път

Невероятно, само че факт! Медийният магнат Рупърт Мърдок разгласи годежа си с приятелката си Ан Лесли Смит, съобщи " 24 часа ".

92-годишният Мърдок и 66-годишната му другарка се познават от месец септември, а тя ще е петата му брачна половинка.

" Страхувах се да се влюбя, само че знаех, че това ще бъде последната ми обич. По-добре да е по този начин. Щастлив съм ", съобщи предприемачът пред едно от личните си издания New York Post.

Миналата година той се разведе с четвъртата си брачна половинка Джери Хол.

Мърдок добави, че е предложил брак на Ан Лесли Смит в Деня на Свети Патрик, като означи, че е " една четвърт ирландец " и е бил " доста нервозен ". Покойният брачен партньор на Смит бе Честър Смит, кънтри артист и ефирен управител. " И за двама ни това е подарък от Бога ", разяснява тя връзката си с Мърдок. " Аз съм вдовица от 14 години. Подобно на Рупърт, брачният партньор ми беше предприемач. Така че аз приказвам езика на Рупърт. Споделяме едни и същи убеждения ", сподели още тя.

Мърдок има шест деца от първите си три брака. " И двамата чакаме с неспокойствие да прекараме втората половина от живота си дружно ", сподели той. Сватбата ще се състои в края на лятото, а двойката ще прекарва времето си сред Калифорния, Монтана, Ню Йорк и Обединеното кралство.

Преди това Мърдок беше женен за австралийската стюардеса Патриша Букър, за журналистката от шотландски генезис Анна Ман и за бизнесмена от китайски генезис Уенди Денг.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР