Невероятно изследване, което наистина доказва, че Истината е във виното!

...
Невероятно изследване, което наистина доказва, че Истината е във виното!
Коментари Харесай

Научно изследване: Пиенето на вино е по-важно от тренировките! За да доживеете поне до 90!

Невероятно проучване, което в действителност потвърждава, че Истината е във виното! Да живеете задоволително дълго и  да видите по какъв начин децата и внуците ви порастват, е скъпо. За страдание не са доста тези, които имат този шанс.

Можете Да живеете по-дълго с … вино?

Въпреки че медицината реализира забележителен прогрес във времето и направи огромни скокове в поддържането на ни, това не е единственото нещо, което ни крепи живи!

И по този начин, каква е тайната? Изследване, наречено „ 90+ “, стартира през 2003 година за разбор на възрастните хора, които към този момент са се трансформирали в най-бързо растящата възрастова група от хора по света.

Участниците в това проучване в началото са взели участие в друго такова, наречено „ кохортно проучване на света на свободното време “, почнало през 1981 година

Използвайки информация от тези участници, екип от откриватели, работещи върху изследването „ 90+ “, си задали въпроса: „ Какво разрешава на хората да доживеят до 90 и повече години? “

Целите на проучването били:

Да се дефинират факторите, свързани с дълголетието.
Идентифициране на променливите рискови фактори за смъртност и деменция.
Разглеждане на когнитивния и функционален спад в преклонна възраст.
Да се ​​изследва епидемиологията на деменцията при възрастните хора.
Изследване на клинични и патологични връзки.

Вино! Да! Но какъв брой?

Умереност – това е ключът! Според данни на клиниките Майо (mayoclinic.org), за здрави възрастни над 65 години количеството е една чаша. За тези под 65 години – две чаши. Стандартната напитка е 340 мл бира, 140 мл вино или 1,5 мл „ твърди “ спиртни питиета.

Било е открито, че умерената консумация на алкохол обезпечава следните изгоди:

По-ниски шансове за исхемичен инсулт.
Възможно понижаване на риска от диабет.
Снижаване на риска от развиване на сърдечни болести или гибел от такива.

Изследване, оповестено в British Journal of Sports Medicine, изследва по какъв начин физическата интензивност може да противодейства на негативните резултати от потреблението на алкохол. Водещият създател на проучването, доктор Емануел Стаматакис, изучил данните, събрани от анкети в Англия и Шотландия, и по-късно разделя 36 370 участници в три групи.

Групите били разграничени 1. На не доста дейни, 2.С умерено количество извършения и такива, 3. Които спортуват постоянно. След това изследователският екип разгледал какъв брой алкохол надлежно употребяват хората във всяка група.

Като преброили 5 735 смъртни случая за 10-годишния интервал на следене на човек, откривателите разкрили, че спрямо тоталното самоограничение от алкохол за цялостен живот, рисковата приложимост на алкохол е обвързвана с нараснал риск от гибел по всевъзможни аргументи. Те също по този начин отбелязали, че колкото повече се пият алкохолни питиета през седмицата, толкоз по-голям е рискът от гибел от рак.

Когато сравнили целесъобразното седмично количество извършения за възрастни, те разкрили, че ти „ изцяло занулява “ риска от гибел от рак поради алкохол.

Инфо: fithacker

Как японците се самоизцеляват за 5 минути: Пръстите на ръцете са свързани с органите на тялото

Съществува ефикасен японски способ за самоизцеление за пет минути, който се назовава Jin shin Jitsu. От антични времена японците употребяват ефикасни нетрадиционни способи на лекуване. Този способ на излекуване помага…

Цялата публикация

Превръзките със сол, които лекуват даже рак!

 

Тази история е открита в остарял вестник. Тя се отнася за невероятните лечебни свойства на солта, която е употребена по време на Втората международна война за лекуване на ранени войници…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР