Невероятната Дженифър Анистън - звездата от Приятели и Сутрешно шоу,

...
Невероятната Дженифър Анистън - звездата от Приятели и Сутрешно шоу,
Коментари Харесай

Сериозно? Вижте как Дженифър Анистън поддържа младежкия си вид

Невероятната Дженифър Анистън - звездата от " Приятели " и " Сутрешно шоу ", наподобява в действителност зашеметяващо.

Тя има кожа, която старее релативно по-бавно. По мнение на специалисти по-скоро неугледната назолакримална вадичка и непокътнатият овал на лицето са сигурен знак, че Анистън си е правила SMAS-лифтинг.

Актрисата има дейни мимики, само че няма дълбоки бръчки на челото. Експерт допуска, че тя прибягва до процедурата за инжектиране на невропротеин (ботулинова терапия), макар тя постоянно е била гневен съперник на всевъзможни инжекции, написа БГНес.
 
                             

Процедурата, която Анистън обича, оказва помощ за понижаване на подпухналостта и евентуално прави лицевия овал на актрисата да наподобява контуриран и издигнат. Много слабите токове, които проникват през кожата, възстановяват съдовия тонус и усъвършенстват потока на течностите.

Дженифър Анистън се е подлагала на лазерна ресърфейсинг процедура няколко пъти. Тя изравнява тена на кожата.
 
                             

На второ място, посредством нагряване и разрушение на остарелия колаген, лазерният рисърфисинг подтиква производството на нови, по-стегнати колагенови спирали, което спомага за изглаждане на релефа. Така Анистън наподобява очевидно по-млада.

В едно изявление актрисата разкри, че няколко пъти е прибягвала до процедурата Thermage. Това е радиочестотен монополярен лифтинг., написа БГНЕС.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР