Невероятен формат е Dancing Stars. Но зад блясъка не се

...
Невероятен формат е Dancing Stars. Но зад блясъка не се
Коментари Харесай

Д-р Щонова: Загубих 4 килограма в Dancing Stars , колосален труд е

„ Невероятен формат е Dancing Stars. Но зад блясъка не се вижда постоянно какъв брой доста труд и травми имаме. “ Това сподели една от най-любимиете участнички във формата доктор Неделя Щонова пред „ 120 минути “ по bTV.

Тя описа, че напоследък е има сyмнение за руптура на бъбрек и фрактура на ребро. Освен това е танцувала с кръвоизлив в мускул.

„ Загубих 4 кг, до момента в който бях във формата. Това е грамаден труд и загуба на сила. В началото дори не знаех, че ще съм способна на поддръжките, които измисляше моят сценарен сътрудник. Те бяха извънредно комплицирани “, сподели още Щонова.

 bTV 2 мин. " Ти беше като един елмаз! ": Неделя Щонова с взривяващ танц в " Dancing Stars " (ВИДЕО)  Dancing Stars се завръща по bTV България 1 мин. Dancing Stars се завръща по bTV  Д-р Неделя Щонова и още четири известни българки бяха отличени на „ Денят на дамата бизнесмен ” България 6 мин. Д-р Неделя Щонова и още четири известни българки бяха отличени на „ Денят на дамата бизнесмен ”  Д-р Неделя Щонова: Ако аз желая да дам, съм отдадена на това 120 минути 3 мин. Д-р Неделя Щонова: Ако аз желая да дам, съм отдадена на това  bTV 2 мин. " Ти беше като един елмаз! ": Неделя Щонова с взривяващ танц в " Dancing Stars " (ВИДЕО)  Dancing Stars се завръща по bTV България 1 мин. Dancing Stars се завръща по bTV  Д-р Неделя Щонова и още четири известни българки бяха отличени на „ Денят на дамата бизнесмен ” България 6 мин. Д-р Неделя Щонова и още четири известни българки бяха отличени на „ Денят на дамата бизнесмен ”  Д-р Неделя Щонова: Ако аз желая да дам, съм отдадена на това 120 минути 3 мин. Д-р Неделя Щонова: Ако аз желая да дам, съм отдадена на това

Атанас Месечков е първенец на България и на Балканите по спортни танци. Дипломиран хореограф по танцов спектакъл. Представял е България на редица международни шампионати. В момента е маркетингов шеф в една от най-големите генетични лаборатории в България. Посвещава време и на редица обществени дела и тематики, свyрзани със здравето. Със брачната половинка му Кремена отглеждат дружно четири деца.

Той сподели, че се радва, че е бил част от Dancing Stars, тъй като шоуто е положително и притегля децата.

„ Те виждат нещо необикновено, старания, труд, страсти, които са хубави. Затова е прелестно, че ги повтарят. Ние сме копирали верните образци, това е формат, в който виждаш доста верни образци “, сподели още Месечков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР