Цветан Предов e кандидат за депутат от партия Има такъв

...
Цветан Предов e кандидат за депутат от партия Има такъв
Коментари Харесай

„Те се борят за вашия глас“: Кой е кандидатът за депутат Цветан Предов от ИТН?

Цветан Предов e претендент за народен представител от партия „ ИТН “. Той е обществен служащ и е предан на специалността си.

Тя съобщи, че „ Левицата “ ръка към всички леви обединения

„ Предлагам ви първо да минем през пандиза. Може би една от най-осъзнатите ми работи беше в Софийския затвор. Започнах работа като обществен чиновник там през 2004 година, а през 2010 година аплайвах и ме утвърдиха за обществен контрольор “, споделя претендентът за народен представител в 50-ото Народно заседание.

„ Колата е извънредно значимо средство за бързо напредване , тъй като обществената работа е доста динамична. Работата с човешкото чувство и обстановки, които те имат, е доста динамична “, споделя още Цветан Предов.

 Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота 2 мин. Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота  Експерти: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е политически стимулиран 3 мин. Експерти: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е политически стимулиран  След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата? 3 мин. След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата?  13 са ранени при конфликт на два влака в Белград 1 мин. 13 са ранени при конфликт на два влака в Белград  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота 2 мин. Температурите се покачват, доста слънчеви часове в събота  Експерти: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е политически стимулиран 3 мин. Експерти: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо е политически стимулиран  След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата? 3 мин. След 12-часовата укрепление на служител на реда: Как се стигна до извеждането му от къщата?  13 са ранени при конфликт на два влака в Белград 1 мин. 13 са ранени при конфликт на два влака в Белград  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците

„ Едната от фантазиите ми е да се разпространява добротата на обществената активност. Социалният служащ се изправя от време на време самичък против системата, с цел да помогне на избран човек. Социалните чиновници са също хора и вършат от време на време и чудеса, с цел да спасят нечий човешки живот “, отбелязва той.

„ Преди да стана депутат отговарях и за бездомните хора на София . Много от тях са в доста тежко здравословно положение. В тежките зимни месеци се случва някой от тях да почине. Тогава чувството е доста тежко “, признава Цветан Предов.

Той ще упорства за по-малко мигранти у нас и за опазване на въглищните централи

„ Возил съм хора с колата. С моята си кола. Обаждат ми се от 112 по нощите и ми споделят: „ Има безприютен човек “. И аз ставам и отивам. Зимният интервал е доста тежко. Тогава тези хора са на открито “, споделя още той.

Седем години е работил в Софийския затвор. „ През тези седем години работих и в затворническото общежитие от отворен вид в Казичене, и в затворническо общежитие в Кремиковци. Социалната ми работа мина през всички групи лица, които са лишени от независимост, които се намират в пандизите, т.е. от обвинени и подсъдими до настанени в здравната болница “, разяснява претендентът за народен представител от партия „ ИТН “.

Тя би трябвало и да е обществена, сподели лидерът на евролистата на Българска социалистическа партия

„ Една от значителните действия на обществения чиновник е да реши доколко лишеният от независимост е осъзнал, поправил, коригирал държанието си, тъй като това е част от опцията той да излезе по-рано “, споделя още Цветан Предов.

След това води екипа на bTV в дом за изоставени деца. „ Отиваме в едно място, което ми е доста на сърце. Нека хората да си го показват – това е дом за изоставени деца, така наречен център от фамилен вид за деца и младежи с увреждания. От тук сега съм в неплатен отпуск, с цел да мога да си извършвам отговорностите като депутат “, изяснява още претендентът за депутата.

У нас доста хора се оповестиха, че са евроатлантици, само че с дейностите си посочваха друго, разяснява претендентът за евродепутат

„ Това е място е цялостно с доста обич и с доста горест. Това е актуалното схващане за това, по какъв начин да наподобява един дом за деца. Но би трябвало да е ясно, че България не е решила казуса с изоставените деца. България продължава да има институции “, споделя той.

„ Моята роля е и на другар, и на началник, и на чиновник, и на човек, който ги пази, за който се знае, че във всеки един миг ще ги поддържа, в случай че му се обадят. И това апропо е нещото, което им споделям: „ Когато се случи нещо, първо на мен ще ми звъннете “, изяснява Цветан Предов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР