Неведнъж сме ви разказвали за различни тунинг изпълнения на тема

...
Неведнъж сме ви разказвали за различни тунинг изпълнения на тема
Коментари Харесай

Чудо невиждано! Продава се кръстоска между Волга и Mercedes SL

Неведнъж сме ви разказвали за разнообразни тунинг осъществявания на тематика Волга ГАЗ-21. Някои от тях са много сполучливи, а като донор съвсем постоянно се употребява някое потвърдено западно водило. В съответния случай става дума за самобитен хибрид сред Волга и Mercedes-Benz SL, написа Факти бг.
За основа на плана е употребен Mercedes 320 SL, създаден през 1993 година. " Карантията " му като цяло е непокътната, като тунинг експертите създават каросерийните панели, които са сходни с тези на истинската Волга ГАЗ-21. От съветското возило са взети фаровете и радиаторната решетка.



Салонът е тапициран с кожа Nappa, а на кормилото се появява логото на ГАЗ. Съхранен е и заводския корав таван, като с това тунинг доработките приключват. Под капака е общоприетият 3.2-литров редови шестак с мощ 178 конски сили, който работи взаимно с четиристепенна автоматизирана трансмисия.

Максималният въртящ миг се предава на задните колела. Това автентично купе се предлага за обмен, като цената му е 3.2 млн. рубли - към 46 000 евро. Руски експерти правят оценка плана, като доста добър, само че не и на ниска цена.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР