Невъзможно е политическият проект на Слави Трифонов да успее да

...
Невъзможно е политическият проект на Слави Трифонов да успее да
Коментари Харесай

Политолог: Невъзможно е партията на Слави да се развие до местните избори

Невъзможно е политическият план на Слави Трифонов да успее да се развие до локалните избори. Това сподели в утринния блок „ Добро утро, България “ на Радио „ Фокус “ политологът Борис Попиванов.
Той посочи, че основаването на партия с локални структури изисква доста време и пари, което до началото на октомври не би могло да се случи. „ Доста дълго време планът на Слави Трифонов ще участва виртуално и като медийна и телевизионна платформа, която ще раздава отзиви, оценки, рецензии, единодушия и несъгласия за останалите участници в политическия живот. Той ще се държи като съдник на останалите, с цел да може да натрупа дивиденти за себе си “, изясни още Попиванов. Според него Слави Трифонов не се интересува от локалните, а от парламентарните избори, допустимо и от президентските.
„ Интересно е за какво в този момент се афишира, когато на България предстоят едни значими избори? Ако обаче той беше пропуснал тези избори да разгласи своята партия, то би му било доста по-трудно по-късно да даде пояснение. Сега се пробва да реши двойната задача – да не взе участие в локалния избор, с цел да не претърпи загуби, само че да сътвори илюзията, че е деятелен наблюдаващ в изборния развой и по този начин да застане от позицията на висша инстанция “, сподели още политологът. Попиванов добави, че през идващите два месеца ще се чуят многочислени мнения от страна на екипа на Слави Трифонов за това какви са дефектите на другите партии и претенденти. „ След като мине локалният избор ще може да се съобщи доста по-открито като политическа групировка с одобрени позиции в общественото пространство “, добави още политологът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР