Невъзможно е да си представим живот без вода. От нея

...
Невъзможно е да си представим живот без вода. От нея
Коментари Харесай

Всички допускаме тази грешка, а тя прави водата опасна за...

Невъзможно е да си представим живот без вода. От нея зависи всеки един витален развой в организма ни. Не на вятъра лекарите настоятелно предлагат всекидневно да одобряваме задоволително количество от транспарантната течност, написа jenata.blitz.bg.

Тя усъвършенства функционалностите на тялото ни и оказва помощ за здравия ни външен тип.

Преди време учени обаче изготвиха лист, който демонстрира кои ежедневни наши привички трансформират водата в рискова течност. В идващите редове ще ви разкажем по-подробно коя е тази неточност, която никога не би трябвало да позволяваме, когато пием вода.



Някои от нас към момента не знаят, че е безвредно да се кипва вода единствено един път. Многократното повторение на това деяние е доста нездравословно. Не би трябвало да консумирате такава вода.

Експерти считат, че врящата още един път вода е доста нездравословна, тъй като от нея след наново кипване се изпаряват освен нездравословните субстанции, само че и потребните съединения.



Редно е да отбележим, че повторението на процеса може изцяло да промени структурата на водата, което не е безвредно за здравето. Експерти от Харвардския университет са стигнали до този извод след 27-седмично изследване. Според тях при наново кипване се усилва концентрацията на арсен, нитрати и флуорид, които се съдържат в тази течност.

Много е значимо обаче да одобряваме в действителност чиста вода най-малко един път на ден и то задоволително количество. Ако не знаете какво количество от транспарантната течност би трябвало да приемате въз основа на възрастта, килограмите и здравословното си положение, то може да се консултирате за това със експерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР