Неуважаеми другарю Рашков,Ние, бившите хора, с ведро настроение и с

...
Неуважаеми другарю Рашков,Ние, бившите хора, с ведро настроение и с
Коментари Харесай

Колтуклиева попиля Рашков: Отивате в заточение! Само да не се озовете от страна на куролацията…

Неуважаеми другарю Рашков,

Ние, някогашните хора, с ведро въодушевление и с най-искрено задоволство, сърдечно споделяме “СБОГОМ! ” на вас, някогашните министри.

Дойде денят, предстоящ с неспокойствие, да ви изпратим на справедливо изгнание – като се съвземете от шока, извикайте си юристите и започнете да приготвяте обясненията за прегрешенията. Скоро ще ви потрябват.

Няма да ни липсвате, само че няма да можем да ви забравим бързо. Нанесохте толкоз тежки провали, че лекуването от вашите решения, ще бъде дълго и комплицирано, като след пандемия.

… Един твой другар, другарю Рашков, който дори искаше да ти вземе мястото като вътрешен министър, беше се провикнал гороломно: първият задържан министър ще бъде някогашен състезателен министър. Пу-пу-пу, да плюем в пазва… Че и той е някогашен състезателен министър.

Толкова доста обичахте да плашите с арести, да организирате арести… та – ето, на – ще можете да продължите сериала с бъдещи арести… само че в продължението – да не чува Дяволът! – да не се озовете от другата страна на куролацията – откъм мъчителната й страна?!

Ето и моят персонален привет към теб, ти си знаеш!
“И ето идва най-щастливият ден, когато ти ще си надалеч от мен!
Когато не си със мене, обгръща ме паника, от всичко се изплашвам, тъй като си мисля, че идваш във моя дом…
Най-щастливият момент на раздялата, кагато си тръгваш! И аз със сълзи на очи се апелирам на Бога – нека не се върнеш! ( обичана ария на “Контрол ”)

Сбогооооооом!

Соня Колтуклиева,
свободен човек

От персоналния блог на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР