Неуспяла българската оперна певица - Рая Тодева, бе осъдена условно

...
Неуспяла българската оперна певица - Рая Тодева, бе осъдена условно
Коментари Харесай

Осъдиха българска оперна певица в Лондон

Неуспяла българската оперна певица - Рая Тодева, бе наказана условно в Англия, откакто наплю служител на реда и смъкна маската на различен, заяви " Телеграф ". Според информация на английското издание Whitchurch Herald 43-годишната нашенка, която от 8 години живее в Обединеното кралство, е задържана на 7 януари, откакто нападнала брачна половинка си в дома му в Уитчърч, Англия.

Сега Тодева е наказана. Тя е приета за отговорна от Магистърския съд в Телфорд на 14 април за нахлуване от общ темперамент, както и за нахлуване над служители на реда по време на осъществяване на техните отговорности, прецизира " Стандарт ". Съдът изслушвал обстоятелствата по първия случай, съгласно които брачният партньор на певицата, живеещ настрана от нея в Уитчърч, се обадил на полицията, че тя го нападнала в дома му. Когато полицията пристигнала на място, българката, нападнала единия служител на реда, смъквайки маската от лицето му. Тодева е била отведена в полицейското ръководство, където по-късно наплюва различен служител на реда, а слюнката ѝ попаднала върху жилетката на униформения. В съда било обяснено, че Тодева страда от алкохолизъм и била болна от хепатит С, като все още към този момент била победила заболяването.

В претекстовете си юристът ѝ Пол Хаят акцентира: " Живяла е в Англия 8 години с друг адрес от брачна половинка си. И двамата са алкохолици. Учила е оперно пеене в България, все още е безработна, само че желае да преподава езици.

Поела е отговорност за дейностите си и считам, че е редно да се обърне внимание на обстоятелството, че е признала виновността си. Предлагам 18 месеца общественополезен труд, в допълнение с терапия за алкохолизъм и условна присъда ".

Съдия Ема Кидсън означи, че случаят заслужава присъда лишава от независимост, все пак се въздържа от това решение. " Съветвам ви да се възползвате от препоръчаната ви помощ да вкарате живота си в релси ", произнесе решението си съдията. Кидсън осъди Тодева на 3 месеца затвор, само че условно. През идващите 18 месеца не би трябвало да нарушава публичния ред и би трябвало да съблюдава изискванията по присъдата.

Тодева получи и шестмесечен вечерен час сред 19:00 и 7:00 ч. И ѝ беше подредено да се подложи на шестмесечна стратегия за рехабилитация на алкохол. Тя също по този начин е наказана да заплати 50 лири обезщетение на всеки от чиновниците, както и разходи за съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР