Неуспелият старши треньор на националния отбор Любослав Пенев и колегите

...
Неуспелият старши треньор на националния отбор Любослав Пенев и колегите
Коментари Харесай

Разкритие на БЛИЦ: Любо Пенев и екипът му прибрали 2 млн. лева за 3 години от заплати, но „ютията” пусна котва!

Неуспелият старши треньор на националния тим Любослав Пенев и сътрудниците от екипа му са прибрали над 2 милиона лв. от заплати по време на злощастния си престой, разкриха пред БЛИЦ наши източници.

Оказва се, че месечното заплащане на Ел Голеадор е било 30 000 лв. – галактическа сума за родните стандарти. Сериозни суми са получавали и хората от обкръжението му.

Въпреки пръснатите милиони, „ ютията “, за която толкоз говореше Пенев, освен не се отлепи от земята, само че и пусна котва, която не може да бъде извадена с кран.

Интересно по какъв начин Пенев твърди, че щял да подари парите от делото, което води против БФС за обезщетения на децата, откакто по думите на президента на Славия Венцислав Стефанов банковите му сметки са запорирани.

„ Нека да върне парите на банките, а не да приказва нелепости “, прикани през вчерашния ден Стефанов. А Пенев го дефинира като „ озлобен “ човек.

Насмешка будят и приказките на Ники Илиев, който обилно обясняваше по какъв начин ще развива детско-юношеския футбол. По времето, в което той ръководеше ДЮШ на „ сините “, по този начин и не съумя да приготви нито един футболист за първия тим. И това са обстоятелствата.

По това време Илиев се прочува измежду възпитаниците си със следната срамна преживелица – прожектира им видео от кариерата си на бранител на Левски, да могат децата да схванат кой е той.

Вероятно под давление на мощното си его Илиев раздава собствен фотоси от паметното международно състезание в Съединени американски щати, 94, където бе твърда запаса.

Това не му попречи да лапне тлъстата награда от 80 000 $ от същия този Футболен съюз, който в този момент гневно нападна.

Нищо чудно на идната си конференция Пенев и Илиев да обещаят да дарят държавния бюджет на бедните българи. Стига да има кой да им повярва на обещанията!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР