Неубедителното представяне на Левски продължава. Тимът на Станимир Стоилов остана

...
Неубедителното представяне на Левски продължава. Тимът на Станимир Стоилов остана
Коментари Харесай

И Спартак Вн спъна Левски

Неубедителното показване на Левски продължава. Тимът на Станимир Стоилов остана без победа в шести следващ мач. В XVII кръг столичани приключиха 2:2 при визитата на последния Спартак Вн. Равенството е пето следващо за Левски, който се свлече до седмата позиция с 29 т. Спартак записа трето следващо реми и към този момент е с 8 т. на дъното в класирането.
На " Коритото " Левски два пъти повеждаше след попадения на Филип Кръстев (25 и 51). Спартак обаче стигна до равенството с голове на Ивайло Климентов (48) и на някогашния състезател на " сините " Пламен Димов (66).
Единственият плюс за 26-кратните първенци във Варна бе това, че прекъснаха поредицата си от два следващи дуела без маркиран гол.
" Допуснахме две неточности пред нашата врата и ни означиха два красиви гола. Не е характерно за нас, инкасирахме гол от статично състояние. Не намерихме пътя към трети гол. Теренът беше сложен за комбинации и за игра.
Ние допуснахме прекалено много и напълно обикновени неточности. Оттам се получиха красиви попадения.
В атакуващ проект не успяхме да създадем повече обстановки и да вкараме още голове. В никакъв случай не е прелестно, когато Левски не печели.
Трябва да отговорим на равнището и качеството на Левски. Ще намерим пътя към нашия си жанр. Трябва повече убеденост. Трябва да имаме повече хора в офанзива, с цел да може да вършим ротации.
На този стадий не сме правили дълготрайни проекти. Трябват ни атакуващи варианти, само че на този стадий няма нищо и не може да вършим никакви проекти ", сподели Станимир Стоилов.
" Равенството е закономерно. Нещата стартират да се подреждат за Спартак. Всеки мач излизам, с цел да дам най-хубавото от себе си. Аз съм на линия, в случай че Станимир Стоилов реши... Но за момента съм тук и съм съсредоточен, мислите ми са със Спартак ", разгласи Здравко Димитров. През лятото нападателят на Спратак беше изпъден точно от Стоилов поради проблеми с хазарта.>  >

 
 
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР