Неубедителният старт на сезона за Челси продължи във вторник вечерта

...
Неубедителният старт на сезона за Челси продължи във вторник вечерта
Коментари Харесай

Саутхемптън нанесе второ поражение на Челси за сезона

Неубедителният старт на сезона за Челси продължи във вторник вечерта след загуба при гостуването на Саутхемптън с 1:2. " Сините " започнаха мощно на " Сейнт Мерис " и поведоха в резултата в 23-та минута посредством новото попълнение Рахийм Стърлинг, който се разписа отблизо разстояние, само че единствено пет минути по-късно младежът Ромео Лавия изравни със мощен и прецизен изстрел от границата на наказателното поле.

" Светците " започнаха да преобладават на терена и в добавеното време на първата част Адам Армстронг направи обрата цялостен с мощен удар с левия крайник след подаване на Ромен Перо. През второто полувреме не паднаха повече голове и домакините стигнаха до втората си победа през акцията, след която към този момент имат седем точки, какъвто е и активът на Челси.

В различен мач от предходната вечер Фулъм продължи със солидните си изяви от началото на сезона и удари непобедния досега отбор на Брайтън с 2:1 вкъщи. Този триумф разреши на " котиджърс " да се изкачат до шесто място в класирането с 8 точки, до момента в който " чайките " са на 4-та позиция с две точки повече.

Останалите резултати:

Лийдс - Евертън 1:1

Кристъл Палас - Брентфорд 1:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР