Netflix пусна дългоочаквания пълен трейлър на Емили в Париж“, a

...
Netflix пусна дългоочаквания пълен трейлър на Емили в Париж“, a
Коментари Харесай

Пълният трейлър на новия сезон на „Емили в Париж“ е тук!

Netflix пусна дълго чакания цялостен филмов откъс на „ Емили в Париж “, a ние публично към този момент сме на френска вълна. Краткият взор към втория сезон ни открехва вратата към вълнуващи гледки, и цяла палитра от страсти, която неизбежно носи животът във френската столица. Със сигурност ще разполагаме с чисто нови мотиви за ентусиазъм, а фрагментите демонстрират, че стилът на Емили си е все същият.

В първия сезон историята се въртеше към сантименталната връзка със съседа Габриел, само че с днешна дата Емили е решена да се отдаде изцяло на работата си, която обаче въобще няма желание да става по-лесна. Междувременно животът има напълно разнообразни проекти и завърта нещата така, че уроците по френски да я срещнат с нова завладяваща персона - британеца Алфи. Той е определян като " подигравателен и обаятелен безсрамник, който отхвърля да приказва на френски език или да се потопи във френската просвета ".



Емили още веднъж изкусно лавира в обстановките и се пробва да се приобщи към френския метод на живот по този начин, както единствено една американка, решена да покорява нови върхове, умее. По всичко наподобява, че във втория сезон провокациите се удвояват, а на Емили ще й бъдат нужни няколко дълбоки глътки въздух, преди да работи. 

" Това е голяма неразбория. Не мога вълшебен да се видоизменявам в някого, на който не му пука. "  

Сериалът, основан от сценариста на " Сексът и градът " Дарън Стар, беше посрещнат с не изключително положително око от критиците, които изтъкнаха стереотипното и лимитирано показване на френската градска просвета. Симпатиите на клиентите на Netflix обаче бяха тези, които го изстреляха високо. Продукцията се появи на стрийминг платформата през октомври предходната година и с бързи темпове се трансформира в най-гледаната комедия - близо 58 милиона фенове за първите 28 дни.

Едно е несъмнено -  компанията на " Емили в Париж " по време на пандемията, когато пътуванията бяха сложени на пауза,  беше всичко, от което имахме потребност, с цел да запазим въодушевения си взор към света. Очакваме с неспокойствие премиерата на 22 декември по Netflix, която още веднъж да ни зареди уместно преди празниците!

 
               

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР