Нетера, Нетера Комюникейшънс, Нетикс и всички брандове, свързани с групата,

...
Нетера, Нетера Комюникейшънс, Нетикс и всички брандове, свързани с групата,
Коментари Харесай

Нетера и фирмите от групата ѝ са с нов офис в София

Нетера, Нетера Комюникейшънс, Нетикс и всички марки, свързани с групата, се реалокираха в нов офис. Адресът е „ Камбаните Green Offices “, ет. 3, ул. „ Витошки камбани “ 9, София 1766.

Сградата е съвременна, просторна, комфортна и екологична. Намира се покрай Бизнес парка в Младост 4 и до Парк Камбаните.

„ Новият ни офис е в бизнес постройка от клас А. В него събираме на едно място всички членове на нашия локален и интернационален екип, идващи от нашите офиси в Бразилия, Испания, Обединеното кралство, Дубай и Индия “ – разяснява Невен Дилков, притежател и шеф на Нетера.

Заповядайте да разгледате, да се срещнем и да вършим бизнес дружно!

За Нетера

Нетера е самостоятелен световен снабдител на телекомуникационни услуги. Компанията си партнира както с най-големите международни компании, по този начин и с дребния и междинен бизнес. Нетера дава интернационална съгласуваност, дейта център услуги, ръководени мрежови услуги и сигурност повече от 26 години. Компанията има и ръководи 4 дейта центъра и лична световна мрежа с над 200 точки на наличие допълнително от 55 страни.

Общият индикатор за задоволеност на клиентите на Нетера (CSAT) е 88%, което е рекордна стойност за бранша на телекомуникациите, а 71% от клиентите на Нетера биха предложили услугите ѝ на свои сътрудници или бизнес сътрудници (Net Promoter Score), което слага компанията в Топ 1% от най-хубавите телекоми в света.

Портфолиото от услуги на Нетера включва:

• Напълно ръководен бърз и сигурен интернет достъп с поддръжка 24 * 7 - DIA, броудбанд, интернационална съгласуваност, инфраструктура

• Дейта център услуги в 4 лични центрове за данни, клас Tier III – sdc.bg

• Управлявани ИТ услуги, сървъри чартърен и гъвкави облачни услуги – Neterra.Cloud

• Защита от DDoS офанзиви

• Глобална платформа за продан на данни - NetIX.net

• Сателитни услуги - София и Тракия телепорт

• IPTV и платформа за разпространяване на аудио-видео наличие – Neterra.TV

• GPS система за следене на транспортни средства - NetFleet.bg
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР