Несторов сменя на поста Милка Гечева, считано от днес, съобщиха

...
Несторов сменя на поста Милка Гечева, считано от днес, съобщиха
Коментари Харесай

Арх. Иван Несторов е новият шеф на ДНСК

Несторов сменя на поста Милка Гечева, считано от през днешния ден, оповестиха от пресслужбата на Министерството на районното развиване и благоустройството /МРРБ/.

Преди да оглави ДНСК, арх. Несторов беше шеф на дирекция "Геозащита и благоустройствени действия " в Министерство на регионалното развитие. Завършил е висшето си обучение в Букурещ в Института по архитектура и градоустройство "Йон Минку " през 1983 година

Има 11-годишен стаж в Инспекцията за държавен и механически надзор, чийто приемник е ДНСК, както и 18-годишен стаж в Столична община, където е бил шеф на отдел "Архитектура ", шеф на дирекция "Контрол по строителството " и шеф на дирекция "Архитектура и градоустройство ".

Досегашната шефка на ДНСК Милка Гечева бе освободена от поста в средата на септември по гледище на вицепремиера Валери Сименов.

Гечева беше назначена на поста през 2010 година Три години по-късно обаче беше освободена от кабинета „ Орешарски “ . Тогава водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че повода е разрушаването от страна на управляващите на по този начин нареченото "Весело село “ на митничарите на брега на язовир „ Ивайловград”. Бившият районен министър Лиляна Павлова упрекна кабинета на Пламен Орешарски в чистка и сподели, че Гечева е "отличен експерт, специалист и управленец ".
По-късно, по времето на служебното държавно управление през 2014 година, Милка Гечева беше възобновена на поста.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР