Нестандартно мислещата актриса Гуинет Полтроу развива успешен бизнес и е

...
Нестандартно мислещата актриса Гуинет Полтроу развива успешен бизнес и е
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу разкри какви ги е вършила по време на изолацията

Нестандартно мислещата актриса Гуинет Полтроу развива сполучлив бизнес и е много дейна в обществените мрежи. Красавицата е известна със своя здравословен метод на живот, само че като всеки естествен човек и тя има моменти, в които криви от правия път. Актрисата скоро призна, че по време на карантината е излязла от релсите и е " пила алкохол седем вечери седмично ", пишат от LadBible, цитирайки звездата.

48-годишната русокоска разкри, че в действителност през последната година е хапвала много паста, самун и други тестени произведения, а всяка вечер си е пийвала уиски от киноа. Тя акцентира, че не се е напивала, само че въпреки всичко е осъзнала, че не е изключително здравословно да се пият спиртни питиета всяка вечер, написа Дарик.

Звездата описа, че любовта към уискито е наследила от дядо си и показа, че обича да си прави коктейл Buster Paltrow, който е кръстен на дядото на актрисата. " Това е страхотното уиски от киноа, което ми подготвят в една дестилерия в Тенеси, което комбинирам с кленов сироп и лимонен сок ".

През последните години Гуинет Полтроу се трансформира в бизнесдама, а нейната компания Goop, е много сполучлива. Компанията ѝ се занимава с производството и дистрибуцията на забавни продукти от разнообразни области на живота - здравословно хранене, домакински уют, мода, хубост, пътешестване и най-интригуващите - полово здраве. Полтроу не се свени да приказва за най-интимните моменти от живота си и по тази причина ги включва и в марката си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР