Нестандартните рекламни решения нямат алтернатива. Едно такова е Пътуването за

...
Нестандартните рекламни решения нямат алтернатива. Едно такова е Пътуването за
Коментари Харесай

Как пътят до никъде стана бизнес

Нестандартните рекламни решения нямат опция. Едно такова е " Пътуването за на никое място ", което австралийската компания Qantas разгласи през септември. Тогава от превозвача обявиха, че пускат седемчасов полет, който ще излети и кацне от едно и също летище - Сидни.

Това ще бъде авиокруиз на ниска височина за пасажерите да могат да прегледат някои от най-големите австралийски забележителности, като измежду тях са скалното образувание Улуру, Големият бариерен риф и др, споделиха тогава от компанията.

Датата на полета беше 10 октомври, като той се реализира наред и зарадва над 150 авиотуристи. Пред CNN основният изпълнителен шеф на Qantas съобщи, че хората са изкупили билетите за пътешествието единствено за 10 минути, което е връх в историята на авиопревозвача.

Цените на билетите за този полет бяха от 575 до 2700 $, отбелязва от CNN. Това се случва на фона на близо 97% спад на пътуванията със аероплан в азиатско-австралийската зона.

От Quantas означават, че на хората им липсва летенето и че до момента в който границите не престават да бъдат затворени, ще оферират " полетите за на никое място ". Към австралийския транспортьор се причислиха и самолетни компании от Япония, Сингапур Бруней и други, които също направиха сходен вид пътешествия.

Не единствено в небето дестинацията може да бъде " за на никое място ". Преди два дни от Националния ръб по туризъм в Сингапур и две круизни компании реализираха съглашение и за реализиране на пътувания по море, които стартират и свършват на едно и също място без да дебаркират на други пристанища.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР