Неслучайно често виждаме в съставките на професионалната грижа за коса

...
Неслучайно често виждаме в съставките на професионалната грижа за коса
Коментари Харесай

Терапиите срещу сухи краища и увредена коса

Неслучайно постоянно виждаме в съставките на професионалната грижа за коса меда. Той има мощни регенериращи качества, които могат същински да съживят прическата ни.

Често подценяваме най-просто решение на проблемите си, макар че това е стояло дълго време пред очите ни. По същия метод забравихме съставката, която генерации наред се е грижила за красивата прическа на дамите – пчелния мед. Той има страхотни качества, с които преборва най-често срещаните проблеми с косата.

 Терапиите против сухи краища и повредена коса

Минералите и витамините в меда работят по-ефикасно от скъпите балсами за коса, които използваме, и оставят косъма добре подхранен и здрав. Така тази естествена съставна част може да ни избави от проблемите със сухите накъсани краища и ще възобнови хубостта на прическата ни.

Освен това антиоксидантите, които съдържа, се грижат внимателно за скалпа и предотвратяват неспокойствие и задръстване на порите. В резултат косата ни се почиства по-добре и предотвратяваме появяването на пърхот.

Най-лесният метод да включим меда към бюти рутината си е да го използваме след шампоана. На влажна коса разпределете примес от четвърт чаша мед и една цяла чаша вода и масажирайте деликатно в скалпа. След това измийте, както нормално.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР