Нещо странно става с доктор Романова от сериала Откраднат живот,

...
Нещо странно става с доктор Романова от сериала Откраднат живот,
Коментари Харесай

Защо д-р Романова от „Откраднат живот” е с парализирано лице?

Нещо необичайно става с лекар Романова от сериала „ Откраднат живот ”, видяха фенове. Част от лицето на актрисата Милена Живкова сякаш е неподвижна. Съпругата на секс признака на 80-те – Ивайло Герасков, или е правила несполучливи опити за разкрасяване, или е претърпяла сериозен проблем със здравето си.

„ Забелязвате ли, че от предишния епизод като че ли на Романова ѝ е парализирана лявата част на лицето? Трудно произнася някои съгласни и я снимат по избран метод (в отдалечен кадър (план-б.а.), отстрани, затъмнено лице). Някой знае ли какво се случва с актрисата? ” Този въпрос преди дни задава на почитател страницата на сериала негова постоянна зрителка. Мнението ѝ е последвано от десетки мнения на хора, които са забелязали същия проблем с актрисата Милена Живкова, която извършва ролята на лекар Романова още от първите епизоди на докторската сага, от която Нова телевизия сега излъчва девети сезон. Всички те се чудят какво може да е станало. Едната половина на лицето ѝ фактически е съвсем неподвижна в региона на устата. Дали това е лявата, или дясната страна, е мъчно да се откри, тъй като в другите подиуми наподобява друго. Но да снимаш огледален облик не е невероятно за актуалната кино техника – прави се даже с камерите на елементарни телефони и таблети. Тази промяна на „ проблематичната ” половина в другите фрагменти би могла да цели „ заблуждаване ” на фена, че няма проблем с лицето на актрисата. Явно обаче трикът не е проработил.

Мненията за повода, породила казуса на Милена Живкова, се движат от несполучливо слагане на козметични средства за изглаждане на бръчките като ботокс и филъри през злощастна пластична интервенция до пареза на лицев нерв. Всички се надяват да не е третият вид, тъй като това би означавало дълъг интервал на възобновяване и доста проблеми за актрисата отвън чисто естетическите и козметичните дефекти на типа ѝ. Какъвто и да е казусът, той е настъпил напълно скоро, тъй като е забележим едвам в най-новите епизоди на „ Откраднат живот ”. Сравнение с фрагменти от „ преди ” демонстрират, че кожата на Милена Живкова в този момент е по-свежа и стегната. Това навежда на мисълта, че причина за частичната устойчивост на лицето ѝ най-вероятно е опит за подмладяване. Както е известно, резултатът на ботокса е точно в парализирането на лицевите мускули, което води до понижаване на мимиката – надлежно – и на бръчките. Страничните резултати обаче могат да бъдат доста неприятни, а точно – парализиране на част от лицето. Добрата вест е, че това изчезва най-вече 7-8 месеца след слагането на ботокса. Така че, в случай че той е виновникът за неподвижното лице на Милена Живкова, напълно скоро казусът ѝ ще бъде позволен от единствено себе си.

Актрисата се приготвя да чества своята 60-годишнина през декември. Тъй като съвсем всяка вечер е на екран, е елементарно обяснимо за какво се пробва да наподобява допустимо най-добре. Тя е омъжена за Ивайло Герасков от 41 години. Въпреки че имат един от най-стабилните бракове в родния шоубизнес, Герасков дълго време е измежду най-харесваните мъже в родното кино, което кара брачната половинка му непрестанно да се грижи за външни си тип, с цел да бъде на неговото равнище. След десетилетия, в които той е огромната звезда в фамилията, през днешния ден тя съумява да го засенчи точно с ролята си в сериала „ Откраднат живот ”. Герасков взе участие в продукцията, само че с епизодични появявания като психолог. Синът на двойката – Мартин Герасков , пък има роля в сезон 7 на сагата – също като психолог. Героят му има извънбрачна връзка с лекар Стилянова (Ралица Паскалева), написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР