Нещата се случиха много случайно. Свързаха се мен, тъй като

...
Нещата се случиха много случайно. Свързаха се мен, тъй като
Коментари Харесай

Ивелина от #Ергенът 2: Кой кого учи в една връзка?

" Нещата се случиха доста инцидентно. Свързаха се мен, защото ме смятаха за подобаваща и това се оказва вярно, защото завоювах трето място ", показа с нас Ивелина във връзка състезанието, в който е взела участие.

Нещата се случват доста бързо, само че това се оказва не изключително огромен проблем за Ивелина, така кат тя дефинира себе си като импровизиран човек. Всъщност тя се занимава с мода и взе участие в състезания за хубост още от ранна детска възраст и сцената по никакъв начин не ѝ е непозната.

Miss International Tourism е на високо международно равнище и по думите на Ивелина, той не наподобява на никой различен, който е взела участие до момента. Той е обвързван с туризма из целия свят и цели да разпространява разнообразни дестинации.

Макар тя да се занимава с извънредно доста неща, в " Ергенът ", тя бе показана като учителка.

" От всичко, което върша са избрали тъкмо това. По специалност съм художник, пътувала съм доста, изключително като студентка посредством Еразъм. В България преподавах изобразително изкуство в частно учебно заведение, а в Испания преподавах в 3 български учебни заведения, където съхранявахме българските обичаи и просвета. ", изяснява тя.

Но дано си дойдем на думата и разберем какво я е впечатлило в Евгени по време на присъединяване ѝ в паметното риалити!

" Беше такава детонация от страсти. Не стопирах да дублирам какъв брой е хубав този Евгени, само че по-късно неговата срамежливост не съумя да ме отпусне. Мъжът би трябвало да умее да подготвя една жена. Споделих персонални неща, само че той трябваше да направи по-голяма крачка към мен, защото аз направих много ", споделя Ивелина.

Трябва ли да се учим от мъжа или той от нас? Коя дама е в действителност влюбена в Евгени, съгласно Ивелина? Какво не ѝ подхожда в държанието на Евгени? Свободно ли е сърцето ѝ? Всичко и това и още доста други неща ще научите в нашето изявление с една от най-колоритните участнички във формата:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР