Нещата се развиват динамично. Президентът още не е връчил първия

...
Нещата се развиват динамично. Президентът още не е връчил първия
Коментари Харесай

Владислав Панев : Няма разцепление в коалицията ни, има различни мнения

Нещата се развиват динамично. Президентът още не е връчил първия мандат, ще има още срещи. След празниците чакаме първият мандат да бъде даден на ГЕРБ. Не знам да има диалози последните дни. Така заключи обстановката сред първите и вторите в Народно събрание депутатът от Продължаваме промяната- (ПП-ДБ) Владислав Панев в студиото на  " Денят ON AIR ".

След затишието в връзката след представянето на проектокабинета " Денков " той чака рестарт на срещите: " Тези нови срещи са неизбежни, ние сме в Народното събрание, с цел да си приказваме и да търсим излаз от обстановката ". 

Депутатът разяснява, че Бойко Борисов постоянно си сменя позицията и " не трябва да даваме огромно значение на думите му ". Панев беше безапелационен, че няма разединение в обединението на ПП-ДБ.

" Нормално е да има друго мнение, ние сме 6 партии, различно мнение има, разединение - не ", съобщи гостът пред Bulgaria ON AIR.

За бъдещето на ръководството той уточни като единствен ефикасен вид новаторски настроена постоянна власт.

" Правителство на малцинството с 64 депутати е доста елементарно за бламиране, ако няма ясни авансово написани проекти. Ако просто внесем един кабинет и някакво болшинство гласоподава за него, ново парламентарно болшинство може да гласоподава каквито си желае цели, само че отговорността ще бъде на държавното управление ", даде образец Панев.

Народният представител призна, че ПП-ДБ не могат да ръководят без поддръжката на ГЕРБ-СДС.

" Трябва да търсим диалози с всички парламентарни групи, математиката демонстрира, че доста имагинерен би бил вид без поддръжка от най-голямата група. Правителство на малцинството без поддръжка от ГЕРБ-СДС е невероятно ", демонстрират плановете.

Прогнозата на депутата, в случай че се стигне до нови избори, е, че те няма да произведат по-различна картина, с изключение на да засилят ролята на радикалните партии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР