Нещастната влюбена Ванеса Фелц е забелязана да се наслаждава на

...
Нещастната влюбена Ванеса Фелц е забелязана да се наслаждава на
Коментари Харесай

Сърцераздирателният любовен живот на Ванеса Фелц – „ужасна“ раздяла с Бен Офоеду и „мъчен“ развод

Нещастната влюбена Ванеса Фелц е видяна да се любува на уютна вечеря, до момента в който някогашният й сътрудник продължава.

62-годишният радио диджей си намерения, че най-сетне я е намерила щастлива вечно, когато Бен Офоеду зададе въпроса през 2006 година Но телевизионната персона откри, че още веднъж построява живота си, откакто удостовери, че се е разделила с годеника си през Февруари 2023 година след 16 години дружно.

Тази седмица The Mirror разкри, че Бен ще се ожени за приятелката си от телевизионна риалити звезда - след единствено три месеца романтика. 51-годишният мъж, чиято връзка с Ванеса се разпадна поради хипотетичната му машинация, се среща с 33-годишната Прешъс Мюър от декември.

И на събитие в лондонския Сохо в понеделник той беше чут да я показва на доста други посетители с думите: „ Моята скоро брачна половинка. “ Само ден откакто проектите му за брак излязоха нескрито, нощес Ванеса придаде самоуверено лице, когато беше забелязана да бъде почерпена и обядвана от Стефан-Пиер Томлин, 33, който пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР