Несъмнено покрай участието си в Ергенът“, Евгени Генчев се превърна

...
Несъмнено покрай участието си в Ергенът“, Евгени Генчев се превърна
Коментари Харесай

Пианистът виртуоз Евгени Генчев – Ергена: Дано Валерия да е жената на живота ми

Несъмнено около присъединяване си в „ Ергенът “, Евгени Генчев се трансформира в най-одумвания мъж, даже и след края на сантименталното предаване се радва на голям интерес от страна на публиката.

 

Във вторник той пожъна аплодисменти на мегаконцерта на Богдана Карадочева в зала 1 на НДК, където бе гост-звезда и очарова публиката с гения си на пианист.

Въпреки множеството предложения за гастроли в разнообразни краища на света, Генчев има намерение да зарадва българските си фенове с огромно турне из родината.

 

С Васил Найденов обмислят план, за който се надяват скоро да стане действителност. Със Стефан Димитров пък му дал концепция за ария, върху която има намерение да постави своя почерк, желае както я изсвири, по този начин и да я изпее. Скоро ще излезе и дуетната им ария с Валерия Георгиева. Споделя, че създали парчето с доста мисъл и страст и се надява да се хареса на хората.

 

Към днешна дата е фокусирал вниманието върху интензивността си у нас. Обмисля лятно-есенно турне през идната година зад граница, на което ще се раздаде на 100%. Има концепция и за тур из страната, защото му се ще да отиде на повече места у нас и да опознае родната аудитория.

 

Макар след „ Ергенът “ да е станал доста по-разпознаваем, динамичността в връзките с изцяло непознати хора, продължава да е много странна за него. Забелязва повишаване на интереса освен към персоналния, а и към професионалния му живот. Не е сигурен обаче дали би взел участие още веднъж в подобен вид предаване.

 

Старае се да откри салдото сред работата и персоналния си живот, хората, които са до него и демонстрират схващане към работата му. Важно е времето, което прекарват дружно. На 34 години се усеща подготвен за брак и дете, само че добавя, че въпросът е в събитията, защото индивидът до него също би трябвало да е подготвен, с цел да разреши нещата да се случат.

 

Иска му се Валерия да е дамата на живота му. Към днешна дата с нея си дават нужното време и сила след изкуствено основаните условия в предаването. Изненадан е, че родителите му поддържат на 100% връзката му с Валерия, нещо, което до момента в никакъв случай не се е случвало.

 

Натъжава го, когато околните му хора не го схващат и си разрешават да се държат неуважително с него, както и когато се усеща самичък. Ако обаче има проблем, постоянно се пробва да го канализира по положителен метод. от време на време си разрешава да се разплаче.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР