Двама студенти от Колумбийския университет се опитаха да осуетят проникването

...
Двама студенти от Колумбийския университет се опитаха да осуетят проникването
Коментари Харесай

Двама студенти от Колумбийския университет, които се изправиха срещу тълпата, говорят, твърдят, че кола, пълна с „маскирани хора“, ги е наблюдавала

Двама студенти от Колумбийския университет се пробваха да осуетят проникването с щурм в Хамилтън Хол в кампуса на ръцете на анти-израелските тълпи, казвайки на Fox News, че желаят да създадат безшумно изказване, като се опълчват на непокорството.

Чарлз Бек и Рори Уилсън приказваха пред „ The Ingraham Angle “ във вторник откакто Бек беше сниман по какъв начин е атакуван от маскирани стачкуващи. Уилсън се причисли към своя съученик в решението „ непринудено “, произлизащо от пренебрежението му към хаоса.

Видео на конфликта демонстрира двамата студенти, стоящи на стъпалата на Hamilton Hall, която беше обсадена и в последна сметка окупирана от протестиращи, които в един миг издигнаха пица на по-високия етаж на постройката.

p>

На назад във времето можеха да се чуят викания, до момента в който една демонстрантка приканва сънародниците си да ги „ блокират в кръгове “ и „ да ги изгонят “.

„ Аз претичах и видях, че е значителен безпорядък – хората трошаха прозорц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР