Несъмнено един от факторите, които определят цената на даден имот,

...
Несъмнено един от факторите, които определят цената на даден имот,
Коментари Харесай

Как да се сдобиете с гледка все едно сте в мезонет

Несъмнено един от факторите, които дефинират цената на даден парцел, е гледката. Мезонетите постоянно са били желани, защото точно те могат да предложат неповторима панорама. С напредването на технологиите обаче към този момент и жилище, което гледа към прането на съседите може да се снабди с пейзаж, сходен на тазо от някой международен мегаполис. Това е допустимо с помощта на изобретението HoleRoll, дело на украински дизайнери. Благодарение на него умерено може да имате панорама сходна на тази от най-скъпите жилища в Ню Йорк или Лондон, или просто да видите звездното небе, в която и да е част от денонощието.



Ако пейзажът ви е омръзнал или слънчевата светилна, която попада в помещението, е прекомерно мощна то на помощ идват ролетните щори HoleRoll. Ефектът е вероятен с помощта на специфични отвори в плата, от който са направени щорите. През тях минава светлина и основава илюзията на светещ прозорец.

Не по-малко значим е и фактът, че щорите са направени от материя, която не задържа прахта, а също по този начин и не изгаря от слънцето.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР