Несъгласни сексуално открити deepfakes на Тейлър Суифт станаха вирусни на

...
Несъгласни сексуално открити deepfakes на Тейлър Суифт станаха вирусни на
Коментари Харесай

Генерирани от изкуствен интелект голи изображения на Тейлър Суифт станаха вирусни на X, избягвайки модерирането и предизвиквайки възмущение

Несъгласни полово открити deepfakes на Тейлър Суифт станаха вирусни на X в сряда, натрупвайки над 27 милиона гледания и повече от 260 000 лайкове за 19 часа преди акаунтът, който разгласява изображенията, да бъде спрян.

Deepfakes, изобразяващи Суифт гола и в полови сюжети, не престават да се популяризират в X, в това число повторни изявления на вирусни deepfake изображения. Такива изображения могат да бъдат генерирани с AI принадлежности, които създават напълно нови, подправени изображения, или могат да бъдат основани посредством взимане на същинско изображение и „ събличане “ му с AI принадлежности.

Произходът на изображенията не са ясни, само че воден знак върху тях демонстрира, че идват от остарял уеб страница, който е прочут с публикуването на подправени голи изображения на звезди. Уебсайтът има част от уеб страницата си, озаглавена „ AI deepfake “.

Reality Defender, софтуерна компания за разкриване на AI, сканира изображенията и сподели, че има огромна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР