Нерядко водачи решават проблемите си из улиците на градовете с

...
Нерядко водачи решават проблемите си из улиците на градовете с
Коментари Харесай

Има диалог! Култова бележка се появи на улица в Пловдив СНИМКА

Нерядко водачи вземат решение проблемите си из улиците на градовете с бележки. Уреждат се проблеми с паркирането, летят закани, че даже и се споделят сантиментални трепети.

Поредният случай е от Пловдив, където на лист харстия се появи цялостен разговор сред жители. Поводът? Отново той е до болежка прочут. Местата за колите не доближават, а пловдивчани пазят правото си да изполват вероятните места за паркиране. На бял лист хартия се появява неприсъствен разговор, в който виждаме и възбрана за паркиране, и контрааргумент, и съгласие.

Случката е от улица " Родосто " в " Кючук Париж ".

" Не паркирай ", четем написано с маркер. " Товаро-разтоварна активност!!! ", коментира създателят на посланието. Друг пловдивчанин обаче наподобява е видял и опция във въпросното паркомясто, която устройва и двете страни.

" Аз като потеглям за работа, вие още спите ", отвърна той. " За теб не се отнася ", гласи отговорът.

 Изглежда съкварталците са разкрили по " комшийски " решение на неналичието на малко места. Случката намира своето място и в обществените мрежи, където разсмива пловдивчани, които остават шашдисани от невероятния разговор.

Случката събира стотици реакции в мрежата, а някои установяват, че е необходим диалог и разговор, а не закани и похищения.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР