Нерядко се случва, когато жената е бременна, мъжът до нея

...
Нерядко се случва, когато жената е бременна, мъжът до нея
Коментари Харесай

Докато Джизъса гладува: Новият на Златка се глези с храна в Италия, взе да му личи

Нерядко се случва, когато дамата е бременна, мъжът до нея също да придобива по-обли форми. Причината за това е надълбоко научна и се свързва с подготовката на мъжкото тяло (да, на мъжкото) за идните дълги нощи на бодърствуване около грижата за бебето.

Всъщност става въпрос за промени в хормоните, които карат тялото да натрупа мазнини, които по-късно ще му трябват. Е, не знаем дали е тъкмо подобен казусът с Карен, половинката на Златка, само че е реалност, че той не наподобява, както изглеждаше през лятото:

Виж още: Ще стават ли трима?! Меди се снима с Моника Валериева, назова я " обич ", загатна за... бебе 

Снимката е от профилита им със Златка. На нея двамата са в заведение в Рим, където се глезят по случай празника на св. Валентин. Но очевидно глезенето с храна за Карен е почнало много преди празника:

 https://www.instagram.com/karenhpi/

Тук е моментът да споменем, че Карен и през лятото не беше прекомерно " изпилен ", само че пък постоянно е показвал, че обича да се любува на живота. Нещо, което е в цялостен контрастност с някогашния на Златка. 

Виж още: Генчо проговори на британски, блъска като животно в Лондон, откри време за романтика 

Благой Георгиев сега е в Доминикана, където взе участие в Survivor. За там той отиде в топ спортна форма, а гладът в риалитито сигурно ще смъкна и още от дребното му останали мазнини по тялото.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР