“Нервен сезон, нещата започнаха добре като резервации. В един момент,

...
“Нервен сезон, нещата започнаха добре като резервации. В един момент,
Коментари Харесай

По-малко българи на Черноморието: Как се прави успешен туризъм?

“Нервен сезон, нещата започнаха добре като резервации. В един миг, това което чакахме като резервации в последната минута не се случваше поради новините, които идваха от Украйна ”, сподели в предаването “120 минути ” Веселин Данев, притежател на огромна верига хотели по Българското Черноморие.

“Основният пазар до преди няколко години бе немският по цялото Черноморие. Германците доста мощно реагират на близостта на спора в Украйна. Непрекъснато се приказва за мини и за стената на Каховка. Другата причина е логистиката. Този пазар се обслужва от български чартърни оператори, които са наети от немските туроператори ”, добави той.

Как и наподобява в този момент един от най-красивите плажове по българското Черноморие?

Данев акцентира, че над 500 000 резервации от Германия е имало в България, само че сега ще са към 100 000, което е по-малко от Чехия.

“Основната част от нощувките на входящия туризъм се реализира в хотели, които са много квалифицирани. Редовно печелят интернационалните награди. Самият факт, че толкоз доста туристи идват в продължение на години би трябвало да ни приказва, че съотношението сред цена и качество е на подобаващото равнище ”, изясни хотелиерът.

За това по какъв начин се дефинират цените - гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР