Нери Ливни и Ошар Котлър са две израелски журналисти, които

...
Нери Ливни и Ошар Котлър са две израелски журналисти, които
Коментари Харесай

Две израелски журналистки обвиняват шеф член МОК в сексуален тормоз

Нери Ливни и Ошар Котлър са две израелски публицисти, които се оплакаха от члена на МОК за тяхната страна Алекс Гилади. Те се причислиха към акцията провеждана в международен мащаб за полов тормоз.

 В МОК обезпокоени от неналичието на реакция против
В МОК обезпокоени от неналичието на реакция против " корупционната рецесия "

Томас Бах сподели, че ще реагира, когато има доказателства

Нери Ливни твърди, че през 1999-а е имала " работна среща " с Гилади в селска вила. По време на срещата членът на МОК се преоблякъл в халат, който след това разтворил. Според Ливни това е била непосредствена покана за полов контакт.

Младата журналистка изрично отхвърлила офертата и си тръгнала с такси. Шофьорът се оказал чест клиент на този адрес и загатнал, че не му се е случвало толкоз рано да прибира дама, която се е срещала с Гилади.

Ошар Котлър се оплака, че олимпийския началник я е принудил да излезе с него след утринно шоу по малкия екран. Тогава Алекс е бил началник на Ошар.

Гилади сега е заместник-ръководител на Координационната комисия на МОК за подготовката Олимпиадата в Токио през 2020-а година. Той не отхвърли за случилото се с Ливни, само че сподели че не си спомня за нищо обвързвано с Котлър:

" Думите на Нери по принцип са правилни, само че това, което вършат възрастните в домовете си, е тяхна персонална работа. Що се отнася до Котлър, нито през 1994 година, нито през 1995 година нямаше утринно шоу по канала, не си припомням даже да съм приказвал с нея, както твърди тя.

Във всеки случай в никакъв случай не съм имал желание да навредя на някого. И сервирам най-искрените си извинения, в случай че моето държание е провокирало неприятни усеща ", истина се Гилади.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР