Неприятната ситуация е накарала Галена да се замисли и да

...
Неприятната ситуация е накарала Галена да се замисли и да
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски депресира Галена

Неприятната обстановка е предиздвикала Галена да се замисли и да не се събира с доста хора в храм. Затова и приканва всички да си останат у дома на огромния християнски празник.

" Нека в този миг да останем положителни, да сме смирени, да съблюдаваме това, което ни споделят, с цел да опазим нашите обичани хора, нас самите и други, знайни и незнайни, обичани хора. Сега най-важно е да останем здрави. Затова дано се помолим от у дома, храмът е в нас, той не е на открито. Запалете свещичка у дома, спазвайте обичая у дома. А празника ще споделим виртуално в този миг... Не гледайте на обстановката като на затвор, вие сте на най-любимото си място, вашата цитадела и може да вършиме всичко, което обичате ", съобщи с откровено сърце изпълнителката, която е боядисала яйцата си още на Велики четвъртък.

Галена разкрива, че самата тя не е напускала дома си 20 дни, време в което е минала през всички етапи на карантината, само че си е дала сметка, че това може да докара до нещо по-лошо. Затова е решила да прави неща, за които не е имала време преди, да се отдаде на децата си, нещо за което е мечтаела и в този момент е пристигнал точният миг да бъде майка и стопанка като всяка една естествена жена.
Но не крие, че почитателите доста й липсват. За всички тях към този момент има изцяло подготвена ария, за която издава, че подрежда в Топ 5 на музикалните си планове. Точно по тази причина споделя, че задържа премиерата й, тъй като желае да усети онлайн тръпката от това, да чуе по какъв начин хората я пеят.

" Този вирус е пуснат два-три месеца преди този момент. През август. Но китайците са се пробвали да го спрат и са се скрили. През цялото време ме тресеше и не ми се смъкваше температурата. Отмених участия ", сподели още Галена, която счита, че се е заразила по време на турнето си в Съединени американски щати през ноември предходната година. Първоначално гледала непрекъснато телевизия и " най-известния човек в България " - ген. Венцислав Мутафчийски. Но това я депресирало и спряла, а настроението си оправила с готвене всеки ден, написа " България Днес ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР