Неприятната миризма в тоалетната е проблем, който често се случва

...
Неприятната миризма в тоалетната е проблем, който често се случва
Коментари Харесай

Тоалетната ви винаги ще блести от чистота! Ето как!

Неприятната миризма в тоалетната е проблем, който постоянно се случва в съвсем всеки дом. Сега, несъмнено, в магазините има разнообразни типове химикали, благодарение на които е допустимо бързо да се отървете от миризмата, само че в случай че не се доверявате изцяло на актуалните средства, имаме удоволствието да ви предложим опция. В тази публикация ще научите по какъв начин да приготвите 3 чудесни средства за разчистване на тоалетна паница.

Това е същинско оръжие против всички микроби и миризми. Благодарение на нашите предписания вашата тоалетна паница постоянно ще мирише прелестно!

Капсули за тоалетна паница с лавандулово масло

Ще ви трябват:

1 и 1/3 чаша сода за хляб; 1/2 супена лъжица лимонена киселина; 30 капки етерично масло от лавандула; 30 капки етерично масло от мента; 30 капки етерично масло от лимон.

Метод на подготвяне:

Смесете содата за самун с лимонената киселина, прибавете и 3 типа етерични масла и разбъркайте всички съставки още един път.

Ще е належащо леко да навлажните получената примес, с цел да можете да оформете капсулите от нея. Сместа не би трябвало да се изсушава доста, в противоположен случай содата неотложно ще стартира да взаимодейства с лимонената киселина. Най-добре е овлажняването на сместа да се прави последователно и постепенно благодарение на разпръсквач.

Когато добавяте вода, разбъркайте деликатно сместа, след което се пробвайте да оформите капсули. Поставете ги във формички за лед и ги оставете встрани, до момента в който изсъхнат изцяло (около 6 часа).

Капсулите се слагат в стъклен съд. Вашият инструмент е подготвен за приложимост! Капсулите могат да се хвърлят непосредствено в тоалетната паница или да се слагат в казанчето и след няколко минути да се разтворят във водата.

1.

 Тоалетната ви постоянно ще свети от непорочност! Ето по какъв начин!

2.

Капсули за тоалетна паница с оцет и водороден пероксид

Ще ви трябват:

1 супена лъжица сода; 1/4 супена лъжица лимонена киселина; 1/2 ч. л. оцет; 1 супена лъжица водороден пероксид; 15-20 капки етерично масло.

Метод на подготвяне:

Смесете содата с лимонената киселина.

В друга купа смесете оцета с пероксида и капка по капка постепенно прибавете този разтвор към сместа от сода и киселина, главното нещо е непрестанно да разбърквате.

С помощта на чаена лъжичка поставете получената примес върху пергаментова хартия и оставете капсулите да изсъхнат за към 4 часа.

1.

2.

3.

4.

Капсули за тоалетна паница с нишесте

Ще ви трябват:

1 и 3/4 чаша сода; 1 супена лъжица лимонена киселина; 2 супени лъжици царевично нишесте; хранителна боя; етерични масла (5-10 капки от няколко типа – мента, лавандула, лимон, грейпфрут).

Метод на подготвяне:

1) Смесете нишестето, содата, боята, лимонената киселина и етеричните масла.

2) Използвайки разпръсквач, прибавете последователно вода, тъкмо както в първата рецепта.

3) Получената примес поставете във формички за лед и оставете да изсъхнат за няколко часа.

Вижте още: Японска технология за варене на яйца! Невероятна хубост!

Тези предписания са идеални за тези, които отхвърлят да употребяват домашен перилни препарати или желаят да спестят пари. Такива капсули идеално дезинфекцират тоалетната и я изпълват с прелестен мирис!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР