Неприятна вест разтърси зрителите на БТВ.Зрителите, който внимателно следят Опасно

...
Неприятна вест разтърси зрителите на БТВ.Зрителите, който внимателно следят Опасно
Коментари Харесай

Край: БТВ спира турският сериал Опасно изкушение

Неприятна новина раздруса феновете на БТВ.

Зрителите, който деликатно наблюдават „ Опасно прелъщение “ по bTV, ще бъдат неприятно сюрпризирани от идна смяна.

До 7 декември в това число, сериалът " Опасно прелъщение "  ще се излъчва на bTV от вторник до четвъртък, в интервала от 22:00 до 23:00 часа. След тази дата, от 11 декември, сериалът ще премине към всекидневно лъчение - всеки ден от седмицата, в часовия период от 21:30 до 22:30 часа, само че по друг канал - bTV Story, което е новото име на bTV Lady, съобщи gledai-me.com.

" Опасно прелъщение " е турски сериал, който се радва на забележителна известност в родината си и се излъчва на турския канал FOX за шест сезона, от 2018 до 2023 година. В България той се предава от юли 2021 година и бързо завоюва сърцата на милиони фенове.

През своето развиване, сюжетът на сериала претърпява редица промени, включващи прибавянето на нови артисти и напускането на други. В актьорския състав участват както участници, които са част от сериала през цялото време до края, по този начин и такива, които се появяват единствено в избрани сезони.

Например, Севда Ергинджи, изпълняваща ролята на Зейнеп, взе участие в първите два сезона, след което се връща за шестия и финален сезон.

Зрителите, за да не пропущат новите епизоди на " Опасно прелъщение ", трябва да сменят канала. Сериалът започва да се излъчва всеки ден от 11 декември на bTV Story.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР