Непримиримостта с малодушието, дързостта и куража да посрещаме предизвикателствата и

...
Непримиримостта с малодушието, дързостта и куража да посрещаме предизвикателствата и
Коментари Харесай

Анатоли Станев: На 6 май се прекланяме пред типичната за народа ни храброст, но за съжаление не винаги присъща на политиците

Непримиримостта с малодушието, дързостта и куража да посрещаме провокациите и да бъдем почтени жители са били кредото, водило българската нация и съхранило държавността във вековете, даже в най-драматичните и повратни моменти от предишното ни.

На 6 май ние се прекланяме точно пред тази смелост – типична за народа ни, само че за жалост не постоянно присъща на политиците.

Нека бъдем единни и дружно да вървим напред, съграждайки самоуверено бъдещето си!

Вечна популярност на хилядите доблестни предшественици, починали за нашата независимост и самостоятелност! Нека се поучим от тяхното достойнство и решителност! “, с тези думи регионалният шеф на Русе Анатоли Станев се обръща към жителите на района по случай идното отбелязване на Деня на храбростта и празника на Русе. Той ще взе участие и в формалната гала на следващия ден от 11.30 часа пред Паметника на починалите в Сръбско-българската война. Там той ще произнесе слово. Събитието се провежда от Община Русе и приветствия ще бъдат отправени още от кмета Пенчо Милков и ръководителя на Общинския съвет Иво Пазарджиев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР