Неприлично и неприятно е случващото се, но съвсем не е

...
Неприлично и неприятно е случващото се, но съвсем не е
Коментари Харесай

Правосъдният министър за Гешев и Сарафов: Дълго бавените въпроси сега получават възможно най-бруталния отговор

Неприлично и неприятно е протичащото се, само че напълно не е ненадейно. Дълго бавените въпроси в този момент получават допустимо най-бруталния отговор. Видяхме основният прокурор и заместника му да се упрекват взаимно в осъществяване на углавни закононарушения.

Това съобщи в студиото на " Здравей, България " министърът на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

Изказването му е във връзка със разтърсването в правосъдната система, откакто в понеделник основният прокурор скъса оставката си обществено и хвърли обвинявания по заместника си Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад., както и по политически лица.

По думите на правосъдния министър дълго бавената промяна в системата е мотив за вчерашния скандал в Прокуратурата и Следствието.

„ Това е резултатът на въпроси, които по този начин и не получиха своя отговор и в този момент го получават по допустимо най-бруталния и противен метод ”, разяснява Зарков. 

Той акцентира потребността сходни обвинявания, които бяха направени сред и заместника му Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад., да бъдат разследвани авторитетно и независимо.

В понеделник чухме по какъв начин се употребява несъмнено дело, без значение в какъв подтекст. Чухме за опити да се приключи. Има каузи, които се употребяват по политически аргументи. И това не е от, само че е извънредно време да спре, безапелационен бе министърът на правораздаването.

Има метод да се излезе от обстановката и той е Висш съдебен съвет да си свърши работата и да се откри развръзка на казуса. Висш съдебен съвет е единственият способен орган, който да се произнесе по другите претенции, съобщи Зарков. Поведението на правосъдния съвет обаче е безусловно непредсказуемо, макар че са длъжни да прегледат настояванията, добави правосъдният министър.

Аз ще ръководя съвещанията на Висш съдебен съвет и има опция да правя дейности. Но този Висш съдебен съвет има опция да приключи по различен метод спорния си мандат, съобщи още Зарков. Той подсети, че е извънредно време Народното събрание да одобри дълго подготвяния закон за търсене на отговорност на основния прокурор и механизъм за следствието му. Народното събрание би трябвало и да обнови състава на Висш съдебен съвет, в случай че откри мощ и, сподели още министърът на правораздаването.

С Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. и неговата защита действаме по този начин, както и с всеки различен магистрат. Охрана му е обезпечена от понеделник вечерта, разяснява още Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР