Неправителствената организация „Правосъдие за всеки“ организира пореден протест под надслов

...
Неправителствената организация „Правосъдие за всеки“ организира пореден протест под надслов
Коментари Харесай

Протест Правосъдие без каскет пред Съдебната палата

Неправителствената организация „ Правосъдие за всеки “ провежда следващ митинг под надпис " Правосъдие без каскет ". Събралите се пред Съдебната палата в София жители упорстват за правосъдна промяна и оставката на основния прокурор Иван Гешев.

Част от несъгласните с възможна правосъдна почивка юристи също са пред столичната Съдебна палата, съобщи БНР.

" Ако правораздаването спре да работи, стопира цялата страна. Правосъдието не може да бъде жертва на карантина, в противен случай, това би трябвало да е единствената институция, която би трябвало да работи до последно в изключителна обстановка ", сподели, представен от националното радио, Велислав Величков от уредниците на митинга и разгласи, че почивка не им е нужна и тя е през лятото или зимата, само че в този момент е работно време и време за митинги.

Организаторите декларират, че не се отхвърлят да приказват на всеослушание за проблемите на правосъдната система, засягащи всеки от българските жители, проблемите, от които мнозина се пробват тихомълком да се измъкнат.

„ Не се отхвърляме от настояването за промяна в прокуратурата и оставка на основния прокурор в този момент “, споделят още от „ Правосъдие за всеки “ и призоват пристигналите на митинга жители да съблюдават противоепидемичните ограничения, само че да остават свободни.

Протестът е подсилен и от " Системата ни убива ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР