Непостоянно е времето през пролетта, което прави и стайлингът ни

...
Непостоянно е времето през пролетта, което прави и стайлингът ни
Коментари Харесай

12 блузи, които ще освежат пролетния ви стайлинг

Непостоянно е времето напролет, което прави и стайлингът ни много разнороден. Въпреки че постоянно имаме подръка някой типичен тишърт или топ, които сега носим под блейзър или жилетка, към момента не се разделяме изцяло с някои от пуловерите си. По-цветни, по-леки, само че пък и толкоз подобаващи за са те, че сигурно няма да бързаме да ги бутаме в дъното на дрешника. Защото през този сезон те могат да изместват даже връхното яке, когато не ни се носи такова.
               

Това се отнася и до сутшъртите (с или без качулка), които не престават част от ежедневния ни, само че пък някои модели са толкоз свежи, че ги носим и на открито, и вкъщи. Тях също съчетаваме с пола солей или носим върху някоя миди рокля в композиция с кецове или кубинки за по-небрежна визия.
               

Но с цел да усетим изцяло пролетта, няма по какъв начин да не се сдобием с някоя красива, ефирна и сантиментална риза или блуза, като must have са тези огромни и ефектни, които носехме и през зимата. Сега те стават още по-изразителни и отличителни, без значение дали сме единствено по тях, или ги слагаме под някоя жилетка или пуловер. Освен това елементарно се комбинират както с дънки, по този начин и с елегантни панталони. Добавили сме и няколко страхотни шопинг находки от на блузи, които елементарно ще впишете в стайлинга си.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР