Непосредствено след кризата с протестиращите зърнари, възникна и кризата с

...
Непосредствено след кризата с протестиращите зърнари, възникна и кризата с
Коментари Харесай

АНКЕТА: Одобрявате ли действията на премиера Денков при разрешаването на кризата с енергетиците?

Непосредствено след рецесията с протестиращите зърнари, породи и рецесията с протестиращите въглищарите. Формален мотив за нея бяха финалните проекти за обективен преход в районите. В случай, че те не бъдат утвърдени България ще загуби 1,4 милиарда и още близо 3 милиарда лв. по стратегия “Развитие на районите ” (2021-2027 г.).

Тези проекти не са нови. Те са обсъждани и подготвяни от доста години и от доста държавни управления, само че негодуванието против тях избухна тъкмо в този момент, подклаждано от политическите сили, които желаят държавното управление да падне и от синдикатите.

Протестиращите предизвикваха премиера Денков да идва да договаря на автомагистралата, само че той твърдо им отхвърли и предложи диалози в постройката на Министерски съвет. В последна сметка, след няколкодневни страдания и закани от страна на протестиращите, министър председателят организира сполучливи диалози. Беше реализиран компромис с неубедителната помощ на подкрепящите държавното управление партии ГЕРБ и Движение за права и свободи.
По този мотив от ДЕБАТИ.БГ питаме читателите си:

Одобрявате ли дейностите на премиера Денков при разрешаването на рецесията с енергетиците?ДАНЕЗа още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР