„Непоследователните и хаотични действия на управляващите, особено в последните години,

...
„Непоследователните и хаотични действия на управляващите, особено в последните години,
Коментари Харесай

Клисурска към Сачева: Разликата между новите и старите пенсии е огромна, вие задълбочавате проблема

„ Непоследователните и безредни дейности на ръководещите, изключително в последните години, доведоха до съществени деформации, дебалансиране и деформиране на пенсионния модел. И през днешния ден, когато над милион български пенсионери живеят под прага на бедността, вие не оферирате нищо съответно, нищо поредно, нищо, което да внесе изясненост какво ще се случва на следващия ден. " Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Надя Клисурска в запитване към обществения министър по отношение на възстановяване адекватността на пенсиите в България.
Клисурска акцентира, че разликата сред старите и новоотпуснатите пенсии е голяма, без значение, че хората имат еднакъв самостоятелен коефициент: „ За една и съща специалност разликата в приходите е сред 100 и 200лв. Преизчислението на пенсиите е решение, само че по този въпрос вие не вършиме нищо, напротив- задълбочавате проблемите. "

Виолета Желева: С всяка година пенсиите в България ще стават все по-несправедливи
„ Един от най-големите проблеми на пенсионната система в България е, че има все по-голямо повишаване на разликите сред старите и новите пенсии. Управляващите не се и пробват да се оправят с това. " Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Виолета Желева в запитване към обществения министър. Тя акцентира, че макар обещанията, се е стигнало до най-несправедливия метод.
„ Превърнахте пенсионната система в България в банка. Тези, които се пенсионират в този момент, ще получат по-висок %. Тези хора, които се пенсионират идната година, ще получат по-нисък % и всяка година тази разлика ще се усилва ", приключи Виолета Желева.
Георги Гьоков: Българска социалистическа партия ще осъвремени пенсиите
„ Г-жо Сачева, вашите дейности затвърдиха чувството, че държавните управления на Бойко Борисов не могат да подобрят приходите и пенсиите на българските жители. Въпреки шумните заявки, политиката на приходите на пенсионерите няма да се промени. " Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Георги Гьоков в запитване към обществения министър Деница Сачева. Той посочи, че това ръководство няма политика за попречване на изпадането в беднотия на от ден на ден български пенсионери. „ Българските жители би трябвало да знаят, че има опция и когато хората гласоподават доверие на Българска социалистическа партия да ръководи, ще има осъвременяване на пенсиите ", приключи Георги Гьоков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР