Непоказвани досега снимки на ранните Бийтълс, направени от Пол Маккартни,

...
Непоказвани досега снимки на ранните Бийтълс, направени от Пол Маккартни,
Коментари Харесай

Публикуваха непоказвани снимки на Бийтълс, направени от Пол Маккартни

Непоказвани до момента фотоси на ранните " Бийтълс ", направени от Пол Маккартни, бяха оповестени от Националната портретна изложба в Лондон - три месеца преди откриването на галерия, на която ще бъдат показани над 250 негови фотографии на именитата ливърпулска четворка, съобщи Франс прес.

Галерията през днешния ден показа пет фотоси, откакто през януари сподели други три. Фотографиите са правени през 1963 и 1964 година в разгара на Бийтълсманията, заяви Българска телеграфна агенция.

На една от фотосите се вижда Ринго Стар, който се смее на глас. Друга демонстрира Джон Ленън в Париж, ухилен и с шапка на главата. Сред фотографиите има и автопортрет на Пол Маккартни в огледало, както и фотография на голия до кръста Джордж Харисън във Флорида - " млад, хубав и провиснал ", съгласно описанието към нея.

От 28 юни до 1 октомври посетителите на Националната портретна изложба ще могат да видят над 250 фотоси, направени от музиканта с неговия фотоапарат " Пентакс " (Pentax), като част от изложбата " Пол Маккартни - фотографии от 1963-64: Очите на бурята ".

Снимките са правени от Маккартни сред ноември 1963 година и февруари 1964 година, когато " Бийтълс " - най-популярната група във Англия, се трансформира в международно събитие.

Изложбата, която ще означи повторното отваряне на Националната портретна изложба след тригодишен ремонт, ще покаже " лудостта на Бийтълсманията от вътрешната страна ", се показва в направеното от музея изказване.

Посетителите ще могат да видят групата в Ливърпул, на подготовки в Париж, по улиците на Манхатън, под слънцето на Маями и така нататък Пол Маккартни е уловил моменти на концентриране, разформироване, наслада.

През 2020 година Пол Маккартни се свърза с Националната портретна изложба, откакто попадна фотосите, които е считал за изгубени.

" Гледайки ги в този момент, десетилетия откакто ги съм ги направил, откривам, че в тях има някаква непорочност. Всичко беше ново за нас по това време ", споделя 80-годишният Пол Маккартни. " Те ме връщат към толкоз доста истории, поток от специфични мемоари, което е една от аргументите да ги обичам всичките. Знам, че те постоянно ще разпалват въображението ми ", добавя музикантът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР