Непълнолетен младеж е заплашил и ограбил таксиметров шофьор. Сигнал за

...
Непълнолетен младеж е заплашил и ограбил таксиметров шофьор. Сигнал за
Коментари Харесай

Непълнолетен заплаши и ограби таксиметров шофьор край Габрово

Непълнолетен юноша е заплашил и ограбил таксиметров водач. Сигнал за случая е получен малко преди 15.00 часа през вчерашния ден в Районното полицейско ръководство в Габрово, оповестяват от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Габрово.

Оплакването е подадено от 70-годишен гражданин таксиметров водач от Габрово. В сигнала се показва, че към 14.20 часа, на същата дата, изпълнявайки поръчка в региона на село Свинарски дол, община Габрово, незнайно за него лице, употребявайки физическа мощ и закани му е лишило сумата от към 300 лв., персонални документи, мобилен телефон, ключове и монети на обща стойност към 40 лв.. Започнато е досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.198 от Наказателен кодекс.

След извършените незабавни заградителни и издирвателни мероприятия, в региона на Свинарски дол е открит и арестуван причинителя на закононарушението – малолетно лице от Габрово.

Парите и част от движимостите предмет на закононарушение са открити и конфискувани. На причинителя е наложена мярка „ задържане за период до 24 часа” по реда на ЗМВР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР