Неотдавнашното интервю на Бен Афлек с Хауърд Стърн, в което

...
Неотдавнашното интервю на Бен Афлек с Хауърд Стърн, в което
Коментари Харесай

Бен Афлек бесен на медиите за изопачаване на негово интервю - ето какви думи са му приписали

Неотдавнашното изявление на Бен Афлек с Хауърд Стърн, в което артистът уточни нещастния брак с Дженифър Гарнър като една от главните аргументи за алкохолизма си, подвигна огромен звук. Афлек беше подложен на критика онлайн и доста от почитателите му обърнаха тил.

Озовавайки се в центъра на абсурда, Бен реши да оправдае думите си и в шоуто на Джими Кимел означи, че думите му са били извадени от подтекста. Зад кулисите на шоуто той получи поддръжка и от 52-годишната си изгора Дженифър Лопес.
Потвърдено: Дженифър Лопес и Бен Афлек са още веднъж дружно
Певицата и актриса Дженифър Лопес постави завършек на догадките от последните месеци за възобновения си разказ с Бен Афлек. Звездата разгласява н...
Прочети повече
„ Нямах визия, че мненията ми ще бъдат признати по този метод, до момента в който изявлението не беше излъчено. Думите ми бяха извадени от подтекста, фокусирани единствено върху определени пасажи. Но аз споделих също какъв брой се почитаме, грижим се един за различен и за децата си, поставяйки ги преди всичко. Но хората споделяха, че упреквам някогашната си жена поради алкохолизма си и съм се посочил като най-безчувственото, тъпото, извънредно момче. Това ме нарани. Не желая децата ми да си помислят, че мога да кажа нещо неприятно за майка им ”, сподели артистът, предава БГНЕС.

Афлек добави, че е сърдит от това по какъв начин медиите показаха неправилно думите му и го накараха да наподобява в негативна светлина.

След развода двойката остана в положителни връзки и дружно отглеждат три деца. Гарнър даде на някогашния брачен партньор голяма помощ в битката му с алкохолизма и самата тя неведнъж го водеше в рехабилитационен център за лекуване.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР