Неотдавнашният ъпгрейд на Terra до версия 2.3.1, което беше подкрепено

...
Неотдавнашният ъпгрейд на Terra до версия 2.3.1, което беше подкрепено
Коментари Харесай

Terra : Растеж и внедряване в конкурентен пейзаж

Неотдавнашният ъпгрейд на Terra до версия 2.3.1, което беше подкрепено от предложение 4717, мина сполучливо. Общността на Terra отпразнува това достижение в Twitter, само че метриките във веригата разкриват друга картина.

За да остане конкурентоспособна в бързо разрастващата се блокчейн промишленост, Terra може да се наложи да изготви тактика по какъв начин да обърне тази наклонност.

LUNA, криптовалутата на Terra, сега се прави оценка на $1.24, като 24-часовият размер на търговия е $31 милиона. Монетата означи 9% спад на цената си през последните 7 дни. Въпреки бичия пазар през 2023 година, LUNA не съумя да възвърне инерцията си, като от началото на годината, токенът е понижен с към 40%.

Индикаторите предвиждат мечи тренд за LUNA, като RSI спадна под неутралното равнище от 50, което демонстрира забележителен напън за продажби, а MACD демонстрира мечи кросоувър, сигнализиращ за низходящ тренд.

Наскоро мрежата на Terra бе актуализирана до версия 2.3.1, която вкара модула Alliance в главната мрежа на Terra, внасяйки разнообразни нови функционалности. Модулът Alliance е модул с отворен код на Cosmos SDK, който дава опция за основаване на стопански съюзи сред блокчейн посредством междуверижен стейкинг.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР