Неотдавнашни изследвания обаче разкриха тревожно увеличение на заболеваемостта от рак

...
Неотдавнашни изследвания обаче разкриха тревожно увеличение на заболеваемостта от рак
Коментари Харесай

Все по-млади хора се разболяват от рак и никой не знае защо

Неотдавнашни проучвания обаче разкриха обезпокоително нарастване на заболеваемостта от рак измежду младежите и епидемиолозите се пробват да разгадаят тази тайнственост.

Въпреки че откривателите от дълго време са насочили вниманието си към тази притеснителна наклонност, жизненоважно е непрестанно да се проучват данните, с цел да се разбере по какъв начин се е развила обстановката през годините.

Миналата година повсеместен разбор на три десетилетия световни данни за рака сподели, че от 90-те години на предишния век се следи нарастване на разпространяването на рака измежду възрастните под 50-годишна възраст. Бенджамин Кох, доктор и академик от Националния университет на Сингапур, и сътрудниците му се пробваха да навлязат по-дълбоко в този въпрос, като се концентрираха върху развиването на казуса в Съединени американски щати. Техните резултати са в сходство с измененията, следени на интернационално равнище.

Отличителната природа на рака при млади възрастни

Проучванията демонстрират, че раковите болести, които засягат младежите, се разграничават от раковите болести, които засягат възрастните хора във връзка с органите, участващи в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР