Неотдавна прочетохме в социалните мрежи някаква подигравка с надпис на

...
Неотдавна прочетохме в социалните мрежи някаква подигравка с надпис на
Коментари Харесай

Защо да купуваме стоки от етичен бизнес: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Неотдавна прочетохме в обществените мрежи някаква насмешка с надпис на опаковката на артикул, че идва от "етичен бизнес ". Никога не е късно човек да се изложи с надменност, то убива. Вече най-малко 20 години в Европа доста хора търсят и купуват от етични бизнеси. Това не е единствено превзетост или мода, от време на време е и много потребно и значимо, изключително като имаме поради, че е обвързвано с храненето и здравето.
Даваме елементарен образец с шоколада. Ако видите на опаковката надпис UTZ, той свидетелства за същинско какао, добито в дребни ферми от самостоятелни стопани - не артикул на огромната химия на колосите в този бизнес. Ние да вземем за пример постоянно търсим такива етикети. Дори чисто потребителски - няма никакъв смисъл човек да купува по-скъп артикул от нещо като какао, вместо да заплаща за марка, която на всичко от горната страна заменя положителните с по-лоши съставки, с цел да икономисва от себестойност, претендирайки за по-висока цена, все пак.
При чая, който както към този момент писахме, е най-ментираният артикул в супермаркетите, изключително в пакетчета, напряко е желателно да си купувате артикул от етичен бизнес. Не единствено, тъй като помагате на дребни ферми в небогати страни - без значение дали Шри Ланка, Танзания, Кения или Хондурас, само че и си гарантирате, че пиете... чай, а не прахуляк и боклука от преработката му. Това е много значително в миг, когато с изключение на сезонът, и желанието за корона-имунитет ни кара да пием повече от топлата напитка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР