Неотдавна Microsoft анонсира фирмения уеб-браузър Microsoft Edge за мобилни устройства

...
Неотдавна Microsoft анонсира фирмения уеб-браузър Microsoft Edge за мобилни устройства
Коментари Харесай

Microsoft Edge вече е достъпен за всички Android смартфони

Неотдавна Microsoft анонсира фирмения уеб-браузър Microsoft Edge за мобилни устройства с операционните системи iOS и Android. Новата версия в продължение на съвсем един месец можеше да бъде заредена и конфигурирана единствено от неколцина консуматори, съумели да се включат в програмата за бета проби.
От през днешния ден Microsoft Edge излезе от стадия на бета тестванията и в този момент към този момент може да бъде конфигуриран от всички притежатели на Android смарт телефони. Потребителите с iPhone към този момент ще би трябвало да се задоволят с бета версията.



Microsoft портна своя фирмен уеб-браузър Edge от Windows 10 към мобилните платформи, с цел да увеличи неговата известност. Сега, всички притежатели на Android смарт телефони, могат да употребяват обединен акаунт за синхронизация на историята, разделите, паролите и другите данни. Всеки, който харесва Microsoft Edge в Оценка за съвместимост Windows 10, сигурно ще го хареса и в мобилните устройства, тъй като неговият външен тип и функционалността са идентични.



В магазина Гугъл Play браузърът както преди се назовава Microsoft Edge Preview и вероятно предстоят още промени.

Енджинът на Microsoft Edge за Android е Blink , до момента в който в iOS се употребява тестваният от времето WebKit и вероятно това е повода версията за Android да излезе по-рано.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР