Неотдавна Лора Крумова се изправила пред сериозен здравословен проблем, свързан

...
Неотдавна Лора Крумова се изправила пред сериозен здравословен проблем, свързан
Коментари Харесай

Лора Крумова легна под ножа

Неотдавна Лора Крумова се изправила пред сериозен здравословен проблем, обвързван с очите й. Състоянието на нейното зрение било толкоз влошено, че се наложило журналистката да превъзмогне страха си от болнични заведения и да легне под ножа, написа HotArena.

Очните проблеми я преследвали още от детска възраст, когато носела очила с рекордно висок диоптър. Болестта била наследствена, само че докторите имали вяра, че с годините ще отшуми. Забременявайки обаче, овладеният до тогава проблем се задълбочил и лекарите я стресирали, че е допустимо да загуби зрението си, изключително в случай че реши да ражда по натурален път.

Единственият излаз за в бъдеще била лазерната интервенция, която се дефинира като безболезнена. Лора била наясно с цялата процедура, само че страхът й бил толкоз огромен, че едвам не си навлякла още по-тежка диагноза, написа "Ретро ".

От суматохата тв звездата напрегнала до разкъсване нервите си и се разминала на косъм с лицева парализа. Специалистите я отървали от следствията, само че възстановителният интервал също я съкрушил. Крумова получила безапелационна възбрана да носи грим, а поради нейната специалност това било невероятно. След доста диалози с докторите въпреки всичко склонила да се появи в ефир без макиаж, а смелостта й коствала хиляди насмешки.

Журналистката изпитвала под паника смут от лечебни заведения и поликлиники и с тъга ги посещавала даже когато ставало дума за здравето на детето й. Обикновено го поверявала на някоя от двете баби, които й помагали в развъждането. Заради страха към медицинските принадлежности толкоз години не се навила да се подложи и на естетическа интервенция, за разлика от колежките си в малкия екран, които са с абонамент за пластичните хирурзи у нас.

В интервала, когато Крумова бе достигнала тегло от 100 кг, съществено се замисляла дали да не си направи липосукция, само че не посмяла да реши тъгите си изведнъж, а продължава да се бори с килограмите, придържайки се към житния режим на Петър Дънов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР