Неотдавна излязоха съобщения, че Турция въоръжава сирийските бежанци т.е. мигрантите

...
Неотдавна излязоха съобщения, че Турция въоръжава сирийските бежанци т.е. мигрантите
Коментари Харесай

Използва ли Гърция свинска урина, за да гони мигрантите, идващи от Турция?

Неотдавна излязоха известия, че Турция въоръжава " сирийските бежанци " т.е. мигрантите от Афганистан и Африка със сълзотворни гранати, употребявани от турската войска - с цел да имат какво да " опълчват " на гръцките граничари и бойци. Затова и те от ден на ден носят противогази, а Турция впрегна и бронирани коли, купени с евросредства, с цел да разрушава оградата по границата с Гърция.
Гръцките управляващи оповестиха, че още повече усилват сухопътните и морски граници на страната. На помощ на граничарите се притекли локални поданици.
Сайтът topcor.ru заяви, че на един сектор от границата гръцки фермери, под защитата на техни граничари, почнали да пръскат загражденията със свинска урина за да спрат мигрантите-мюсюлмани. Периодически под струите на селскостопанската техника, употребена за напръскване на градините, попадали и групи от " сирийски бежанци ".

Фермерите не прецизират по какъв начин отделят единствено урина от свинете. Доста по-вероятно е, съгласно публицистите, това въобще да не е свинска урина, а елементарен разтвор от пестициди или хербициди, като плашат мигрантите-мохамедани, че употребяват урина. За тях това е изцяло задоволително, защото за мюсюлманите свинете са мръсни животни и допира с урината е ужасно оскърбление и огорчение. На такива сектори напорът от чужденци сензитивно намалял.
Уместно е припомнянето, че под външността на сирийски бежанци има преоблечени крайни джихадисти, " умерени " терористи и протурски опозиционери. Сега те бягат от зоната на Идлиб през Турция за Европа, като се избавят от сирийската войска. Част от тях са сериозна заплаха за сигурността на Турция и нейните сили за сигурност се стараят да ги насочат отвън страната.
Превод: Ганчо Каменарски
Още: " Нова вяра за по-устойчиво съглашение с Турция поради мигрантите "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР